Kontakt Aabenraacity.dk

aabenraacity.dk er et initiativ af Byledelsen i Aabenraa. Byledelsen er et samarbejde mellem Aabenraa Kommune, ShopiCity, Aabenraa Erhvervsforening og Business Aabenraa.

Byledelsen arbejder for, at Aabenraa skal være en hyggelig, aktiv og levende købstad, der summer af liv både i og efter butikkernes åbningstider. Gæster til byen skal føle sig velkommen og opleve et varieret udbud af butikker i bymidten og en høj service i butikkerne. Det vil ske gennem et positivt samarbejde mellem byens aktører om det, der er bedst for by og branche. Vi hjælper hinanden med at skabe en stærk detailhandel med fælles markedsføring, oplevelser og høj service, der får folk til at komme igen.

Er du interesseret i at etablere en butik, forretningsudvikle på en eksisterende butik og/eller styrke dit netværk, er du velkommen til at tage fat i Helle Malene Kjølsen Olsen fra Business Aabenraa på tlf. 2619 7813 eller mail hmo@businessaabenraa.com. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har input til byen generelt.

» Læs mere om Byledelsen her

Har du rettelser/tilføjelser til din butiks oplysninger på siden?

» Klik her

Byledelsen

Aabenraa Kommune

Borgmester Thomas Andresen

Business Aabenraa

Helle Malene Kjølsen Olsen

Aabenraa Erhvervsforening

Jacob Carstensen

Aabenraa Erhvervsforening

Shahpour Sobhani

ShopiCity

Dorthe Hilbig

ShopiCity

Malene Byriel

Aabenraa Kommune

Bo Riis Duun

Aabenraa Kommune

Janni Kollerup

Business Aabenraa

Michael Dinesen

Business Aabenraa

Camilla Refshauge Hansen

Turistforeningen

Lisa Christine Zerina Jonasson

AABENRAA CITY
Aabenraa byder på et væld af oplevelser og muligheder, om det er shopping, seværdigheder, koncerter, naturoplevelser så finder du det her. Du finder også Danmarks længste sammenhængende gågade med et væld af specialbutikker. Skov, strand, historie, specialiteter - Aabenraa har det hele.

© 2019
Business Aabenraa
Storegade 30
6200 Aabenraa
post@businessaabenraa.com