Kontakt Aabenraacity.dk

aabenraacity.dk er et initiativ af Byledelsen i Aabenraa. Byledelsen er et samarbejde mellem Aabenraa Kommune, ShopiCity, Aabenraa Erhvervsforening og Business Aabenraa.

Byledelsen arbejder for, at Aabenraa skal være en hyggelig, aktiv og levende købstad, der summer af liv både i og efter butikkernes åbningstider. Gæster til byen skal føle sig velkommen og opleve et varieret udbud af butikker i bymidten og en høj service i butikkerne. Det vil ske gennem et positivt samarbejde mellem byens aktører om det, der er bedst for by og branche. Vi hjælper hinanden med at skabe en stærk detailhandel med fælles markedsføring, oplevelser og høj service, der får folk til at komme igen.

Er du interesseret i at etablere en butik, forretningsudvikle på en eksisterende butik og/eller styrke dit netværk, er du velkommen til at tage fat i Business Aabenraa på info@businessaabenraa.com. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har input til byen generelt.

» Læs mere om Byledelsen her

Har du rettelser/tilføjelser til din butiks oplysninger på siden?

Send en mail til Grafiqe, som vedligeholder aabenraacity.dk, lige her

Byledelsen

Business Aabenraa

Charlotte Hylleberg

Aabenraa Erhvervsforening

Shahpour Sobhani

ShopiCity

Dorthe Hilbig

ShopiCity

Malene Byriel

Aabenraa Kommune

Helle Malene K. Olsen

Aabenraa Kommune

Janni Kollerup

Business Aabenraa

Michael Dinesen

Business Aabenraa

Janni Rahbæk

AABENRAA CITY
Aabenraa byder på et væld af oplevelser og muligheder, om det er shopping, seværdigheder, koncerter, naturoplevelser så finder du det her. Du finder også Danmarks længste sammenhængende gågade med et væld af specialbutikker. Skov, strand, historie, specialiteter - Aabenraa har det hele.

© 2024
Business Aabenraa
Storegade 30
6200 Aabenraa
post@businessaabenraa.com